Wereldwijde marktleider - ACN Nederland

ACN is opgericht in 1993 door vier ondernemers. Sinds de oprichting is ACN steeds een van de snelstgroeiende bedrijven ter wereld geweest. ACN biedt klanten een alternatief voor diensten die ze elke dag gebruiken, zoals vaste en mobiele telefonie en internet, en baanbrekende diensten zoals digitale telefonie (VoIP) met beeldtelefoons*.

ACN’s jaarlijkse omzet is gegroeid tot meer dan een half miljard, en het bedrijf is actief in ruim 20 landen verspreid over vier continenten.

Wat betekent dit voor u? Voor onze klanten betekent het diensten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Voor mensen als u betekent het een fantastische zakelijke mogelijkheid met een fantastische persoonlijke en financiële voldoening.Beeldtelefoon IRIS X - De combinatie van de ACN beeldtelefoon IRIS X en digitale telefonie van ACN biedt de nieuwste technologie voor zowel video- als audiocommunicatie. Breng uw gesprekken naar een hoger plan en zie de persoon met wie u praat!


beeldtelefoon


Internetpakket - ACN biedt u alles wat u nodig heeft, in één pakket! Razendsnel internet, voordelige oproepen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en Interactieve TV van KPN met ruim 55 zenders!


internetpakketNetwerkmarketing vs. piramideverkoop