Introductie van Eredivisie Live GO!

Als u een voetbalfan bent en u wilt dit seizoen geen enkele wedstrijd missen, dan is Eredivisie Live hét zenderpakket voor u. En mocht u toch een wedstrijd van uw favoriete voetbalclub missen, dan kunt u deze altijd gratis terugkijken met Eredivisie Live Gemist!

Wij zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat wij onlangs, in samenwerking met KPN, Eredivisie Live GO hebben toegevoegd aan het zenderpakket Eredivisie Live. Met Eredivisie Live GO heeft u altijd toegang tot de kanalen van Eredivisie Live via uw laptop, tablet, pc en smartphone. U hoeft dus niet meer te vechten om de afstandsbediening!

Eredivisie Live

Als gevolg van deze toevoeging is de maandelijkse bijdrage voor Eredivisie Live met ingang van 15 januari 2013 gewijzigd van € 15,25 naar € 17,50. De gewijzigde prijslijsten zijn online beschikbaar. Klanten van het ACN Internetpakket zullen via e-mail op de hoogte worden gebracht van deze wijziging.

Hoe kunt u Eredivisie Live bestellen?

U kunt Eredivisie Live toevoegen aan uw tv-dienst door contact op te nemen met de klantenservice van ACN. Gebruik hiervoor simpelweg het onlinecontactformulier dat u kunt vinden in uw ACN Online Shop of op www.myacn.eu


Return from Eredivisie Live to Internetpakket